Diensten

IndeFlow levert de volgende diensten: loopbaanadvies, coaching, workshops, teamontwikkeling en HR-advisering. Via de tabjes hieronder kun je hier meer over lezen.

Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

Bij loopbaanadvies kan het gaan om:

  • Een korte loopbaanoriëntatie
  • Een keuze maken in je loopbaan
  • Een keuze maken in je studie
  • Ondersteuning bij vinden van een nieuwe baan of uitdaging
  • Versterken van netwerk- en sollicitatievaardigheden
  • Meedenken in de opzet van je eigen onderneming

Aanpak

Het intakegesprek is bedoeld om met elkaar kennis te maken en vast te stellen wat de vraag. Op basis hiervan doet IndeFlow een voorstel voor het coachingstraject (maatwerk offerte). 

Het aantal loopbaangesprekken en de doorlooptijd hangen af van de vraag en behoeften. Gemiddeld is het 4 tot 6 gesprekken van 1,5 uur, soms iets korter, soms iets langer. Als een traject start in opdracht van een werkgever, worden afspraken gemaakt over de wijze van terugkoppeling, uiteraard met inachtneming met de privacy en de vertrouwelijkheid.

IndeFlow zet diverse instrumenten en technieken in bij loopbaanadvisering. Voorbeelden van in te zetten instrumenten zijn Talenten Motivatie Analyse (TMA) en Insights Discovery

Talent Motivatie Analyse is een online assessment dat inzicht geeft in drijfveren, talenten en competenties. Ook is er een beroepskeuzetest en zijn er diverse cognitieve testen.

Insights Discovery is een persoonlijkheidsprofiel dat inzicht geeft in de eigen gedragsvoorkeuren en die van anderen en biedt aanknopingspunten voor een effectieve communicatie en samenwerking.