Mijn diensten

IndeFlow levert de volgende diensten: ontwikkeladvies ‘NL leert door’, loopbaan- en studiekeuzeadvisering en werkgerelateerde coaching. Via de tabjes hieronder kun je hier meer over lezen.

'NL leert door'

Ontwikkeladvies ‘NL leert door’

Omdat het werk continu verandert, is het voor jouw toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft. Qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan of een baan ergens anders.

Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Dan kun je vanaf begin augustus 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Die geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.

Lees verder op www.hoewerktnederland.nl

Als Noloc geregistreerde loopbaanprofessional ben ik gekwalificeerd om de door de overheid gesubsidieerde ontwikkeladviezen te geven. Zolang de rijkssubsidieregeling ‘NL leert door’ van kracht is, verstrek ik deze gratis ontwikkeladviezen.

Wil je meer weten, neem dan contact met me op.