Jeanine Wentzel en IndeFlow

Mijn naam is Jeanine Wentzel, eigenaar van IndeFlow. Na ruim 20 jaar als adviseur en leidinggevende bij de overheid gewerkt te hebben, heb ik in 2012 definitief het roer omgegooid en ben voor mijzelf begonnen. Hierdoor kan ik me volledig richten op dat wat mij drijft: ontwikkeling van mensen!

jeanine wentzel

Het geeft mij veel plezier en voldoening mensen te helpen in hun kracht te komen, inzicht in zichzelf te geven, het beste uit henzelf te halen en zich te ontwikkelen. Mijn ervaring is dat mensen meer flow ervaren en beter presteren als zij werk doen dat past bij hun waarden, drijfveren, talenten en kwaliteiten.

Ik krijg niet alleen veel voldoening van het bereikte resultaat (de groei die iemand heeft doorgemaakt, de loopbaankeuze die iemand heeft gemaakt of de nieuwe baan die iemand heeft gevonden), maar ook van de inzichten die iemand tijdens het traject krijgt. Het mooie is dat door het contact met mensen ikzelf ook nieuwe inzichten krijg en me blijf ontwikkelen.

Mijn kwaliteiten zijn: enthousiast, inlevend, betrokken, integer, doelgericht, doortastend en creatief met ruimte voor plezier en humor.

Certificering en opleiding

Ik ben Noloc-geregistreerde loopbaanprofessional. Ik ben gecertificeerd voor Talenten Motivatie Analyse (TMA), Insights Discovery en Master Practitioner NLP.

Investeren in mijn kennis en ontwikkeling is een continu proces. Dit doe ik door opleiding, training, intervisie en kennisdeling. Mijn coachings- en gesprekstechnieken ontleen ik aan opleidingen als Master Practitioner NLP (IEP), oplossingsgerichte coaching (RINO) en diverse andere trainingen/modules.

Zie meer informatie over mijn loopbaan en opleiding mijn LinkedIn-profiel.