Meer informatie over mij

Mijn naam is Jeanine Wentzel, eigenaar van IndeFlow. Ik ben coach, trainer en adviseur voor de publieke en private sector. Ik heb een groot netwerk van bureaus, coaches, trainers en adviseurs waarmee ik samenwerk.

jeanine wentzelNa 20 jaar als adviseur en leidinggevende bij de overheid gewerkt te hebben, heb ik het roer omgegooid en ben voor mijzelf begonnen. Hierdoor kan ik me volledig richten op dat wat mij drijft: ontwikkeling van mensen en teams!

Het geeft me veel plezier en voldoening om mensen inzicht in zichzelf, energie en vertrouwen te geven, zodat zij zelf keuzes maken en het beste uit zichzelf halen. Mijn motto is: door te denken en handelen vanuit kracht is veel mogelijk!

Ik ben inlevend, enthousiast, creatief, doortastend, doelgericht en in mijn aanpak is ruimte voor plezier en humor.

Certificering en opleiding

Ik ben gecertificeerd voor Insights Discovery en Talenten Motivatie Analyse (TMA) en ben NOLOC geregistreerd loopbaanprofessional.

Investeren in mijn kennis en ontwikkeling is een continu proces. Dit doe ik door opleiding, training, intervisie en kennisdeling. Mijn coachings- en gesprekstechnieken ontleen ik aan opleidingen als master practitioners NLP (IEP), oplossingsgerichte coaching (RINO) en diverse andere trainingen/modules. Kennis over organisaties, groepsdynamica en leiderschapsontwikkeling heb ik onder meer opgedaan in de basisopleiding tot organisatieadviseur (SIOO), module organisatiepsychologie (NHA) en Management Leergang Amsterdam.

Zie meer informatie over mijn loopbaan en opleiding mijn LinkedIn-profiel.